Nebunie in centru, la Timisoara! Mii de oameni, timisoreni si turisti, la sarbatorile din acest final de saptamana. FOTO!

Sambata, 23 Aprilie 2016, ora 17:20
141 citiri
TIMISOARA. Mii de timisoreni au luat cu asalt zona centrala orasului pentru a participa, cu mic cu mare, la evenimentele din acest final de saptamana. Strazile au fost pline de oameni dornici de plimbare care au admirat flori, au participat la piese de teatru sau au aplaudat multimea de muzicieni care si-au scos instrumentele in soare, daruindu-le vizitatorilor din talentul lor.
Timfloralis i-a scos si in a doua zi de festival pe timisoreni din case, iar acestia au venit in centru sa-si bucure ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.