Nelu Popa a redus datoria Resitei catre Banca Europeana de Investitii si a primit garantia cofinantarii pentru proiecte de 40 de milioane de euro!

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 21:04
48 citiri
Primarul Resitei, Nelu Popa, s-a intors entuziasmat din vizita pe care a facut-o la Bruxelles si in Luxemburg, unde a gasit doar usi deschise pentru dezvoltarea spectaculoasa a municipiului de pe Barzava.

Popa a povestit astazi ca a dat la Bruxelles peste "o haita de polonezi, peste o suta, carora le lipseau doar sacii sa ia banii, ceea ce spune multe despre capacitatea de absorbtie. Noi nu prea suntem pregatiti". Dupa mai multe intalniri pe care le-a avut la Parlamentul European si nu numai, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.