Nemtii, cu obiectivul pe forta de munca romaneasca! Ministerul Federal al Muncii din Germania a lansat programul "The job of my life"

Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 15:26
95 citiri
Ministerul Federal al Muncii si Afacerilor Sociale din Germania a lansat recent programul "The job of my life", prin care se cauta muncitori calificati romani.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis anunta ca in perioada 20 - 22 ianuarie, la Timisoara se vor recruta zidari. Acestia insa trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, cum ar fi: sa fie tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 27 de ani, care dispun de o diploma de studii (scoala profesionala, bacalaureat sau licenta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.