Nemtii de la Tierschutz am Punkt castreaza cainii din satul Babsa. "Vrem sa schimbam mentalitatea oamenilor care sunt invatati sa omoare puii"

Sursa: Adevarul
Vineri, 08 August 2014, ora 11:42
251 citiri
Preocuparea nemtilor pentru rezolvarea problemei cainilor vagabonzi din Timisoara continua sa fie mult mai mare decat a autoritatilor romanesti. De-a lungul anilor, zeci de organizatii din Germania s-au implicat in campanii de sterlilizare si de adoptie a animalelor fara stapan.

Sute de animale si-au gasit stapani care sa ii iubeasca in Germania si in alte tari din Uniunea Europeana. Ultimii care au dat dovada de inima buna sunt chiar politistii din Rosenheim. Ofiterul Mathias Muller face ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.