Nesimtire crasa la Timisoara! Ce a facut un barbat amendat in urma cu o saptamana dupa ce si-a aruncat gunoiul in mijlocul strazii?

Miercuri, 10 August 2016, ora 17:21
114 citiri
TIMISOARA. Politistii locali de la Serviciul de Protectia Mediului au dat din nou amenzi unor timisoreni care au zvarlit gunoiul pe strazile din Timisoara. Dupa ce in urma cu o saptamana, 6 timisoreni au fost amendati dupa ce au aruncat deseuri in zona Pietei Petru Rares, acum oamenii legii au amendat alti 3 oameni care s-au scapat de mizerii in acelasi loc.
Unul dintre barbatii prinsi aruncand gunoaiele a mai fost sanctionat si in urma cu aproximativ o saptamana de catre politistii locali, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.