NEWS ALERT. Presedintele Tribunalului Caras-Severin, Rustin Ciasc, a fost revocat de Consiliul Superior al Magistraturii!

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 21:02
128 citiri
Sanctiunea CSM-ului nu il vizeaza doar pe presedintele Rustin Ciasc, ci si pe vicepresedintele Tribunalului Caras-Severin, Gabriela Stuparu!

Raportul Inspectiei Judiciare ce a avut ca obiect verificarea modului de indeplinire de catre judecatorii cu functii de conducere a atributiilor manageriale de planificare, organizare, coordonare, control-reglare si comunicare, precum si respectarea obligatiilor prevazute de legi si regulamente, pentru a asigura buna functionare a instantelor si calitatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.