NEWS ALERT. Trei ani de puscarie pentru devalizarea UCM Resita! Chebutiu si Preda, pe cont propriu, n-au condus niciun grup infractional organizat!

Joi, 09 Martie 2017, ora 09:02
151 citiri
Tribunalul Arad le-a prelungit fostilor directori ai UCM Resita, Adrian Chebutiu si Adrian Preda, cu inca trei ani sederea in puscarie, acolo unde ispasesc in prezent condamnari la cate cinci ani de inchisoare in dosarul returnarilor ilegale de TVA in valoare de 60 de milioane de euro!

Acuzati de constituirea unui grup infractional organizat care ar fi actionat in scopul devalizarii uzinei resitene si trecerii patrimoniului acesteia in proprietatea propriilor firme, Adrian Chebutiu, sotia sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.