Nicolae Robu n-a reusit sa le interzica biciclistilor accesul in centrul Timisoarei. Nu se lasa insa, vrea sa reintroduca proiectul in Consiliul Local!

Marti, 30 Iulie 2013, ora 05:14
148 citiri
Este oficial! Nu se mai interzice mersul pe bicicleta in centrul Timisoarei, cel putin deocamdata. Primarul Nicolae Robu n-a reusit sa interzica pedalatul in Piata Victoriei si pe strada Alba Iulia, insa promite ca va reveni cu proiectul.

Va reamintim ca Nicolae Robu a dorit interzicerea pedalarii in zona centrala a orasului, in intervalul 1 mai - 31 octombrie, intre orele 18:00 - 22:00. Cei care ar fi indraznit sa pedaleze urmau sa fie amendati chiar si cu 200 de lei de catre Politia Locala. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.