Nicolae Robu nu vrea sa dea SASE milioane de euro pe trei TRAMVAIE, asa cum intentiona fosta administratie: "Nu-si permite Parisul si Viena astfel de tramvaie"

Marti, 17 Iulie 2012, ora 16:18
190 citiri
Primarul Timisoarei este nemultumit de activitatea pe care o desfasoara conducerea RATT si in acest sens a declansat un audit general care va fi finalizat in cel mult o luna. Totodata, Nicolae Robu nu este de acord cu achizitionarea a trei tramvaie cu sase milioane de euro.

Nicolae Robu este nemultumit de modul in care Regia Autonoma de Transport in Comun isi desfasoara activitatea si a decis declansarea unui audit general pentru ca "nu putem lasa lucrurile asa la nesfarsit". Primarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.