Nicolae Robu, precizari despre dosarul DNA in care este suspect: "Ma doare cand onoarea, bunul meu cel mai de pret, imi este patata in mod atat de nedrept"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Februarie 2017, ora 13:44
41 citiri
Citat vineri la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost anuntat ca este suspect intr-un complex dosar de abuz in serviciu, Nicolae Robu sustine ca este suta la suta nevinovat. Robu sustine ca "este strigator la cer" sa fie asociat cu vanzarea a 1.000 de imobile in conditiile in care in mandatul sau s-au vandut doar doua apartamente, tranzactii care au fost avizate de juristii primariei. Primarul Timisoarei Nicolae Robu a organizat sambata o conferinta de presa in care a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.