Nicolae Robu, vicepresedinte PNL: "Un guvern de tehnocrati nu trebuie sa fie unul de cursa lunga. Acesta este rolul partidelor politice"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 16:35
72 citiri
Vicepresedinte al PNL, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a exprimat, intr-o conferinta de presa sustinuta la partid, pozitia sa cu privire la situatia politica din tara. Robu sustine ideea de formare a unui guvern de tehnocrati, dar numai cu conditia ca acesta sa functioneze o perioada limitata de timp. "Eu am fost unul din cei care am vorbit despre oportunitatea si necesitatea de a avea un guvern tehnocrat, dar in conceptia mea un guvern de tehnocrati nu trebuie sa fie unul de cursa lunga ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.