Nicu Covaci face festival de blues la Garana: "In zona aceasta am invatat dansuri si cantece germane. Aici ne-am refugiat cu Phoenix cand eram fugariti"

Sursa: Adevarul
Joi, 28 Iulie 2016, ora 12:26
42 citiri
Prima editie a festivalului Wolfblues de la Garana (in Muntii Banatului), pus la cale de Nicu Covaci, se va defasura vineri si sambata (29-30 iulie). Nicu Covaci, legendarul muzician de la Phoenix, a pus pe picioare un festival de blues in satul carasean Garana, locul devenit cunoscut pentru cele 20 de editii ale festivalului de jazz. Prima editie a Wolfblues, care se desfasoara in Piana Lupului (unde se tine si jazz-ul), va avea loc vineri si sambata (29-30 iulie). "Lumea s-a obisnuit sa vina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.