Noi detalii socante in cazul teribilei crime ce a cutremurat Timisoara, cand un copilas a fost ucis de propriul tata, care apoi s-a sinucis! Ce s-a intamplat cu mama?

Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 21:21
186 citiri
TIMISOARA. Moartea copilului de doar sase ani, ucis cu sange rece de catre tatal sau, care apoi s-a sinucis, a zguduit Timisoara. Localnicilor de pe strada Tigrului nu le vine inca sa creada ca o asemenea tragedie s-a putut intampla chiar in cartierul lor.
Cu toate ca barbatul de 48 de ani, care si-a ucis baiatul, a murit, dupa ce a pierdut prea mult sange, in incercarea de a se sinucide, politistii continua ancheta in acest caz si incearca sa stabileasca cum s-au petrecut lucrurile si cum s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.