Non multa sed multum. Adica Ioan Popa, primarul Resitei, este sustinut de 80 la suta dintre concitadini. Ce spun ceilalti 20 la suta?

Vineri, 25 August 2017, ora 13:02
98 citiri
A fost lansat pe piata, recent, un sondaj de opinie facut de studentii Sorbonicai din Resita. La mine la Terova au ajuns cativa angajati ai Primariei. Nu-i bai, am raspuns sincer, cu mana pe rosu! Ca suntem printre primii la plecat din oras, treaca mearga. Dar ca am vrea funicularul, parca n-as bas crede. Mai vine apoi chestia cu increderea in Nelutu. 80 la suta dintre repondenti mai ca nu-l iubesc pe edilul-sef al Resitei. Am cazut pe ganduri si m-am intrebat de ce oare nu a obtinut Popa suta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.