Noul ministru al Educatiei are suport si de la Resita. Tineretul liberal din Caras-Severin condamna sustinerea "unui agramat"

Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 09:03
40 citiri
Numirea lui Valentin Popa in functia de ministru al Educatiei a starnit o serie de controverse. Greselile de exprimare au fost taxate de romani, dar trecute cu vederea de 45 de rectori din tara care au semnat o scrisoare deschisa de sustinere a lui Valentin Popa. Atitudinea acestora a declansat un protest initiat de tineretul liberal carasean.

45 de rectori din tara au semnat o scrisoare deschisa de sustinere a noului ministru al Educatiei, Valentin Popa. Pe lista apare si numele rectorului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.