Nu se-astampara! Drifturi si motoare turate iarasi la stadionul Dan Paltinisanu si in Complexul Studentesc din Timisoara! Cu cine s-au intalnit 3 tineri rebeli in miez de noapte?

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 11:08
221 citiri
TIMISOARA. Desi in urma cu doua nopti un tanar care-si ambala motorul si se distra de minune facand derapaje controlate pe platoul de la stadion a fost sanctionat drastic de politistii locali, alti 3 soferi si-au spus ca lor nu li se poate intampla.

CITESTE SI: Ce-a patit un tanar care si-a turat motorul BMW-ului in miez de noapte la Timisoara si se distra facand drifturi

Si au iesit la adapostul intunericului sa-si masoare caii putere. Doi dintre ei, de 34 si 21 de ani, la bordul unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.