'Nu sunt Mafalda sa inmultesc banii. I-am invatat rau. Trebuie sa aiba o rezerva proprie de bani cand se apuca de o lucrare asa de mare'. Raspunsul lui Nicolae Robu pentru constructorii neplatiti de la Spitalul de Copii din Timisoara

Vineri, 13 Iulie 2018, ora 21:21
83 citiri
TIMISOARA. Dupa ce opiniatimisoarei.ro
a prezentat chiar ieri situatia dramatica de pe santierul de la Spitalul de Copii din Timisoara, unde constructorul se gandeste sa abandoneze lucrarea la noul corp de cladire din cauza ca nu si-a primit banii, primarul Nicolae Robu reactioneaza.
Edilul recunoaste ca a dat banii cu mare intarziere si cu taraita si ii ia la rost tot pe cei care ridica spitalul, sustinand ca acestia ar fi trebuit sa-si faca o... rezerva de bani.

"O firma care preia o lucrare, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.