O adevarata inginerie! Ce ascunzatoare sofisticata a putut confectiona un traficant de tigari prins in Timis? Nici politistii de frontiera n-au mai vazut una ca asta! !

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 11:31
549 citiri
TIMISOARA. I-a lasat pe politisti cu gurile cascate! Imaginatia si talentul unora dintre traficantii de tigari de contrabanda ii socheaza adeseori si pe politistii de Frontiera din Timis care au vazut multe la viata lor. Un barbat insa a reusit o performanta greu de egalat.

Barbatul, un cetatean maghiar in varsta de 60 de ani, s-a prezentat la Punctul de Trecere Frontiera Moravita la bordul unui autoturism Renault si voia sa intre in Romania. Politistii au avut unele banuieli si au decis sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.