O doctorita a vrut sa-i restituie spaga unei paciente care s-a rugat la mormantul lui Arsenie Boca: "Am pus si din partea dumneavoastra un leu"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Mai 2016, ora 16:23
78 citiri
Rechizitoriul de trimitere in judecata a Cameliei Ramneantu arata ca ancheta a fost declansata dupa o sesizare din oficiu a procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, care aveau informatii ca medicul "primeste diverse sume de bani sau bunuri de la pacienti pentru a emite decizii medicale de pensonare". Dupa declansarea anchetei, procurorii au obtinut acordul judecatorului pentru "mobilarea" cabinetului medical cu tehnica de inregistrare. Inregistrarile realizate in biroul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.