O linie moarta de tramvai va fi reactivata la Timisoara, cateva trasee se modernizeaza! Cand vom avea tramvaie noi prin oras?

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 14:21
127 citiri
TIMISOARA. Anul 2017 aduce noi santiere la Timisoara, deoarece Primaria vrea sa puna la punct reteaua de transport cu tramvaiul. In plan se afla reabilitarea unor linii si reactivarea unui traseu parasit.
Primaria isi pune nadejdea in fondurile europene pentru a pune in practica planurile de modernizare a retelei de linii de tramvai, iar deocamdata a intocmit documentatia necesara pentru depune proiecte. Planurile municipalitatii includ refacerea liniilor din mai multe zone ale orasului dar si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.