O tanara l-a luat acasa pe un necunoscut sarman pe care l-a gasit in parcarea unui supermarket: "Nici nu se poate descrie in cuvinte ce am simtit"

Sursa: Adevarul
Joi, 01 Martie 2018, ora 15:36
107 citiri
O tanara de 27 de ani din Timisoara l-a luat acasa pe un batran pe care l-a vazut in parcarea unui supermarket, cu hainele murdare si ude. Tanara voia doar sa ii dea o patura batranului, dar a ajuns sa il ia in casa, unde i-a oferit o masa calda si l-a gazduit pentru o noapte. Anca Gaica (27 ani) o tanara din Timisoara, angajata in cadrul unui magazin Vodafone care functioneaza intr-un supermarket Kaufland, a devenit o eroina in mediul online dupa ce a relatat gestul pe care l-a facut pentru un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.