Om de afaceri din Caransebes, un exemplu pentru mediul privat! Nicolae Preda cedeaza impozitul pe profit spitalului din oras!

Marti, 31 Ianuarie 2017, ora 21:00
58 citiri
Intr-un spital curat, si medicul si pacientul au de castigat. Asa se face ca unii caransebeseni inteleg utilitatea celui mai mare consumator al orasului si ofera sprijin financiar pentru reabilitarea si modernizarea unor spatii din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Caransebes.

Omul de afaceri Nicolae Preda a acordat cei 20% din impozitul pe profit, aferent anului 2016, spitalului, pentru reabilitarea, la sectia ORL, a unui salon cu toate utilitatile, a grupului sanitar si vestiarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.