Omul care a copilarit cu generalul Coldea, seful interimar al SRI: "Are o inteligenta peste medie. Elena Udrea? Frumoasa femeie"

Sursa: Adevarul
Vineri, 06 Februarie 2015, ora 13:49
101 citiri
Un personaj destul de discret prin natura functiei pe care o detine in cadrul Serviciului Roman de Informatii, generalul Florian Coldea a ajuns in ultima saptamana in mijlocul unui scandal de amploare dupa ce Elena Udrea a lansat un atac fara precedent la adresa sa.
Unul dintre apropiatii generalului Coldea este Florin Farcasiu, primarul comunei aradene Tarnova, localitatea natala a actualului sef interimar al SRI. Primar PNL-ist al comunei de 25 de ani, Farcasiu a copilarit cu Florian Coldea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.