Omul de afaceri roman care a murit de sase ori: "Am continuat sa mai mor. M-am uitat apoi pe fisa medicala, am gasit vreo sase resuscitari"

Sursa: Adevarul
Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 15:07
104 citiri
Timisoreanul Caius Mersa, om de afaceri, a fost invitat sa povesteasca cele mai grele momente ale vietii si ale carierei sale, la cea mai recenta editie a evenimentului "FuckUp nights". Caius Mersa este o persoana cunoscuta in Timisoara. A fost unul dintre oamenii din spatele clubului D'arc, unde o generatie intreaga si-a petrecut tineretea. A deschis apoi D'arc pe mall, terasa de pe malul Begai, unde a adus si o salupa-terasa. Este faiomos si pentru primul concept "Supa-Bar" din Romania, unde ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.