ONG-urile reclama modificarile Planului de management pentru Parcul National Cheile Nerei-Beusnita si solicita interventia Guvernului!

Luni, 25 Iulie 2016, ora 09:00
134 citiri
Bankwatch Romania si Alianta Energy Justice Romania, formata din peste 40 de ONG-uri si grupuri de actiune informale, sunt semnatarele scrisorii deschise adresate Guvernului!

Organizatiile pentru protectia mediului considera ca modificarile Planului de Management pentru Parcul National Cheile Nerei - Beusnita solicitate de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva si Administratia Parcului, care constau in reducerea semnificativa a zonei protejate de la 55% la 40%, sunt abuzive, solicitand, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.