Parcul Padurice din cartierul Soarelui isi schimba infatisarea. Primarul anunta intrarea in reabilitare. In ce bani isi pune nadejdea?

Joi, 08 Mai 2014, ora 04:44
259 citiri
Paduricea din cartierul Soarelui, unul dintre cele mai mari parcuri ale Timisoarei, va intra in reabilitare. Lucrarile vor fi complexe si vizeaza inclusiv crearea unor spatii de joaca pentru copii. Banii pentru reamenajare vin de la bugetul local, chiar daca, deocamdata, suma prevazuta nu ajunge pentru toate lucrarile.

"Avem un proiect de amenajare complexa si completa a acelui parc, este unul dintre marile parcuri care deserveste o zona foarte populata, deserveste cartiere adiacente ... ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.