Parte a sistemului contestat in strada, primarul Timisoarei se considera "fara pacat": "Am fost loial si corect. Muncesc enorm si voi continua sa fac la fel"

Sursa: Adevarul
Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 16:04
83 citiri
Mii de tineri au iesit in strada la Timisoara pentru a protesta impotriva actualei clase politice, iar tinta unor huiduieli, e adevarat, razlete, a fost si primarul Nicolae Robu, copresedinte al PNL Timis. Intrebat daca se simte vizat de protestele antisistem si daca ar trebui sa schimbe ceva la el, primarul Nicolae Robu a declarat ca nu are ce sa isi reproseze."In ceea ce ma priveste ma consider fara pacat fata de cetateni. Am fost loial si sunt loial. Am fost corect si sunt corect si tot ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.