Paul Vasile si Nelu Popa intra cu buldozerul: "Am gasit in Resita inclusiv strazi vandute! Au fost o serie de ilegalitati uriase, cladirile sunt 100% ilegale!"

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 09:09
126 citiri
Clubul Vintage si mai multe cladiri de birouri urmeaza sa fie demolate! In locul lor va fi amenajata o pista de biciclete si o aleie de promenada!

Primarul Nelu Popa si viceprimarul Paul Vasile au descoperit lucruri incredibile care s-au petrecut in centrul Resitei, cu complicitatea mai multor institutii de control, motiv pentru care buldozerele vor demola tot ce s-a construit ilegal in ceea ce astazi este o locatie frumoasa a municipiului, cum nu sunt multe altele. Este voba despre zona Penny, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.