Pe banda rulanta. Aproape 50 de studenti la Drept si Medicina, anchetati pentru trafic de droguri, adusi la DIICOT Timisoara. Foto si video

Miercuri, 16 Mai 2018, ora 11:22
142 citiri
TIMISOARA. Rand pe rand, cei aproape 50 de studenti care faceau parte dintr-o ampla retea, destructurata in aceasta dimineata de oamenii legii, sunt adusi la sediul DIICOT Timisoara.

Nu mai putin de 47 de perchezitii au avut loc in Timisoara si Targu Jiu, majoritatea in locuinte si camere de camin de studenti la Drept si Medicina.
play play pause stop full screen restore screen mute Acestia sunt suspectati ca incepand din 2016 faceau parte dintr-o ampla filiera de trafic si consum de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.