Perchezitii in Bucuresti si 27 de judete, intr-un dosar de evaziune. Prejudiciul estimat: 6 milioane de lei, realizat prin magazine de tip "orice produs la 15 lei"

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 10:54
78 citiri
Politistii bucuresteni fac 205 perchezitii in Capitala si 27 de judete, la firme care vand articole de imbracaminte si incaltaminte, precum si la 75 de persoane urmarite penal pentru evaziune fiscala de aproximativ sase milioane de lei.
Anchetatorii au descins la sediile unor societati comerciale din Bucuresti si Ilfov si la puncte de lucru ale acestora deschise in judetele Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Gorj, Ialomita, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.