Perchezitii la firma care a sesizat autoritatile dupa ce un angajat a fugit cu datele personale ale catorva sute de oameni!

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 13:05
92 citiri
Express de Banat prezenta ieri cazul unei firme de plasare a fortei de munca din Resita care a sesizat Politia dupa ce un angajat a fugit cu datele personale ale peste 800 de clienti, cu mai multe electronice si cu incasarile de peste 15.000 de euro. Aceeasi firma a fost ieri tinta unor perchezitii.

Ite incurcate in cazul firmei de plasare a fortei de munca in strainatate care a reclamat ca un angajat a disparut cu datele personale ale clientilor, dar si cu mai multe bunuri si bani. Societatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.