Perchezitii la un club de noapte, paravan pentru o super afacere cu sex pe bani! Proprietarii fac parte dintr-un faimos clan de romi. Afla misiunea unui ofiter sub acoperire, din Timisoara! FOTO si VIDEO!

Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 08:22
204 citiri
TIMIS. Descinderi ale politistilor de la Crima Organizata si procurorilor DIICOT Timisoara intr-un club de noapte din Lugoj! Oamenii legii au pus pe butuci o afacere prospera apartinand membrilor unui cunoscut clan de romi din Lugoj - clanul Bucataru'. Acestia ofereau de multa vreme partide de amor pe bani clientilor localului.
Business-ul functiona ca uns. Clientii barului care doreau si altfel de distractie achitau la unul dintre proprietari, doi frati si sotia unuia dintre ei, 100 de euro. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.