Pericol de explozie langa Timisoara! Accident intre o autocisterna cu GPL si un VW. Soacra unui sofer ranita si trafic blocat. FOTO!

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 04:03
289 citiri
Grav accident aproape de Timisoara, pe soseaua ce leaga Dumbravita de Giarmata. O autocisterna incarcata cu gaz lichefiat a fost izbita frontal de un Volkswagen. Impactul a fost violent, iar doi oameni au fost raniti.

Soferul Volkswagen-ului, un barbat in varsta de 39 de ani din Arad, mergea dinspre Timisoara spre Giarmata, avand-o in dreapta pe soacra sa, de 60 de ani. Avea in fata mai multe tiruri si, se pare, la un moment dat, conducatorul auto si-a pierdut rabdarea si a decis sa intre in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.