Peste 100 de parcuri, locuri de joaca si alte spatii verzi, refacute in 2016 in Timisoara! Care si-au schimbat complet infatisarea?

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 17:21
161 citiri
TIMISOARA. Lucrari de amploare mai mare, plantari de pomi sau inlocuirea mobilierului, toate au fost facute in acest an in parcurile si locurile de joaca din Timisoara. Nu toate lucrarile au fost insa finalizate si vor fi continuate imediat ce vremea o va permite.
CITESTE SI: Porneste noua linie metropolitana de autobuz care va lega inca o comuna de Timisoara! Cum circula si care sunt statiile?
Primul parc mare din Timisoara care in 2016 a suferit modificari insemnate a fost Parcul Copiilor. La ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.