Peste 2.000 de locuri libere la clasa pregatitoare in Timis. Vezi lista scolilor cu locuri vacante pentru a doua etapa de inscrieri!

Luni, 29 Aprilie 2013, ora 05:22
253 citiri
Tweet TIMISOARA. S-a incheiat prima etapa de inscrieri pentru clasa pregatitoare in Timis! Parintii care n-au apucat sa-si inscrie copiii mai au o sansa la cea de-a doua etapa, pentru care mai sunt 2.048 de locuri libere.
Inspectorii scolari din Timis au tras linie dupa prima parte a inscrierilor. Au format 270 de clase, potrivit datelor furnizate de ISJ Timis, in care au avut loc 5.044 de prichindei. In plus, au fost nevoiti sa infiinteze inca 9 clase, in tot judetul. O problema a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.