Peste 30 de sanctiuni, intr-o singura zi, pentru soferii care au parcat pe pistele de biciclete. O masina a fost ridicata!

Marti, 13 Martie 2018, ora 16:07
38 citiri
Luni au fost aplicate un numar total de 31 de sanctiuni soferilor care au parcat pe pistele de biciclete din Timisoara. Dintre acestea, 14 procese verbale au fost incheiate la fata locului, alte 17 urmand a se incheia in urma aplicarii de colante autoadezive.

Un autovehicul stationat pe pista de biciclete de pe str. Gheorghe Lazar a fost ridicat impreuna cu lucratorii SDM. Cele mai multe constatari au avut loc pe pistele pentru biciclete de pe strazile Paris, Gh. Lazar, Eroii de la Tisa, Sf. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.