Piedici pentru Manescu Jr.?! "Consider ca e un abuz al Autoritatii Electorale Permanente! Nu e normal ceea ce se intampla!"

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 17:02
56 citiri
Inginerul Tiberiu Manescu Jr., maestru al sahului, isi incearca in aceasta iarna sansa la alegerile parlamentare, vizand un loc in Senatul Romaniei, numai ca s-a lovit de unele piedici chiar inainte de a intra in mod oficial in batalia electorala.

Manescu Jr. a fost intors din drum la inceputul saptamanii de reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente si ai Biroului Electoral Judetean cu semnaturile necesare validarii candidaturii sale din postura de candidat independent. Motivul, spune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.