Pistolarii de pe Marasesti raman dupa gratii. Atat de prost si-au facut treaba politistii, incat tiganii nu mai iasa din arest.

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 00:59
789 citiri
Judecatorii lugojeni nu s-au lasat induplecati de catre cei doi barbati, care nu s-au sfiit sa foloseasca armele luna trecuta in plina strada la Lugoj.

Procurorii au lucrat ca la carte si au obtinut noi mandate de arestare pentru Iulian Bot si fiul sau, astfel ca judecatorii au decis ca cei doi inca reprezinta un pericol social. Asadar, Costa si fiul sau Viscol, raman dupa gratii inca 29 de zile, lucru ce le permite politistilor sa continue cercetarile in liniste in acest caz. Cei doi sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.