Placuta bilingva la intrarea in satul Hertei Muller. "E de bun-simt ca atunci cand ei revin in localitate sa vada la intrare denumirea si in limba lor"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 August 2018, ora 13:08
158 citiri
La intrarea in comuna Nitchidorf (judetul Timis) a fost montata o placuta cu denumirea localitatii in limba germana. Asta, desi in sat mai traiesc doar 20 de svabi. Pentru cateva zile, in comuna Nitchidorf din judetul Timis s-a vorbit din nou limba germana pe ulite. Svabii banateni emigrati in Germania au revenit in numar mare sa participle la traditionalul chirvai (sarbatoarea hramului bisericii) din localitate. Evenimentul a fost pus la cale de Primaria Nitchidorf si Asociatia Svabilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.