Politisti de frontiera contrabandisti, in Timis. Au fost descoperiti cand incarcau tigari in masina de serviciu, direct de pe fasia verde

Luni, 16 Iulie 2018, ora 17:20
112 citiri
TIMISOARA. Lupul paznic la oi. Vechea vorba romaneasca se potriveste manusa descoperirii facute noaptea trecuta pe fasia verde intre Romania si Serbia.
Doi politisti de frontiera din Timis au devenit contrabandisti de tigari. Au fost descoperiti chiar cand incarcau in masina de politie saci plini cu tigari aduse din Serbia, in sectorul Cruceni - Foeni.
Totul a iesit la iveala dupa ce politisti din Serbia, care aveau informatii ca unii dintre colegii lor se ocupa cu contrabanda cu tigari, peste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.