Politisti locali pe cea mai lunga pista de biciclete din Romania, ce leaga Timisoara de Serbia! Ce se intampla in zilele urmatoare? FOTO!

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 11:21
96 citiri
TIMISOARA. Au trecut 2 ani de la inaugurarea cu surle si trambite a celei mai lungi piste de biciclete din Romania, cea care leaga Timisoara de Serbia.

Traseul de 37 de kilometri, in care s-au investit 2,3 milioane de euro, s-a umplut de gropi la doar jumatate de an de la darea lui in folosinta, iar biciclistii fac si acum slalom printre crapaturile si craterele intalnite in cale.

Titu Bojin, directorul Apelor Banat, a facut un anunt important in legatura cu aceasta pista in INTERVIURILE ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.