Politistii de frontiera spagari de la Moravita si-au schimbat metodele prin care luau mita! Dezvaluirile anchetatorilor de la Timisoara!

Marti, 31 Mai 2016, ora 14:22
149 citiri
TIMISOARA. Politistii de frontiera de la Vama Moravita, unde au avut loc perchezitii, marti dimineata, sprijineau "neconditionat" contrabandistii de tigari care treceau tutunul peste granita prin diferite moduri, care mai de care mai ingenioase.
play play pause stop full screen restore screen mute Potrivit unor oficiali ai DIICOT, intr-o prima categorie se incadreaza gruparile constituite pe plan local care faceau contrabanda cu tigari. Unii aveau rolul de a transporta tigarile, altii de a le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.