Politistii si jandarmii implicati in scandalul de miercuri seara au fost audiati la Parchetul Militar: Cine v-a spus ca i-am batut?

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 11:43
72 citiri
Cei opt politisti si jandarmi au fost chemati, joi seara, la sediul Parchetului Militar din Timisoara. La intrarea in sediul institutiei cu totii au evitat sa discute cu jurnalitsii, insa unul dintre ei a intrebat sec: "Cine v-a spus ca i-am batut?". Au stat de vorba cu procurorii si au aflat ca in dosar se fac cercetari pentru infractiunea de purtare abuziva. In functie de evolutia starii de sanatate a victimelor si de concluziile medicilor, procurorii nu exclud ca urmarirea penala sa fie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.