Pompierul care se descarca de greutatile meseriei prin pictura. "De cele mai multe ori particip la misiunile de descarcerare"

Sursa: Adevarul
Sambata, 19 August 2017, ora 15:24
92 citiri
Andrei Moga, angajat la Detasamentul de Pompieri din Timisoara, picteaza de peste 20 de ani. Pompierul pictor si-a facut un atelier unde are aproape 70 de invatacei. Plutonierul-major Andrei Moga lucreaza de 11 ani la Detasamentul de Pompieri din Timisoara. Dar nu este un simplu pompier, i se spune "pictorul pompier", pentru ca deseneaza de cand se stie. Viata lui este legata, desigur, in cea mai mare parte, de stingerea incendiilor, de salvarea de vieti din accidente si de interventii la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.