Popa, siderat! "Sicrie la oferta, doi plus unul gratis! Am ajuns sa ne dorim sa mai moara cineva pentru a prinde un sicriu gratis?!"

Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 09:01
61 citiri
Primarul Resitei, Ioan Popa, sustine ca in oras sunt amplasate ilegal peste 5.000 de reclame de diferite forme, marimi si dimensiuni, pentru majoritatea fiind trimise, celor care le detin, instiintari in vederea intrarii in legalitate.

"Aceste reclame nu numai ca sunt amplasate ilegal, unele dintre ele pun chiar in pericol viata trecatorilor, iar aspectul orasului te duce cu gandul la unul medieval", a declarat Popa. Acesta a prezentat fotografii realizate pe teren, in Complexul Comercial ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.