Povestea emotionanta a irakianului Altaau Khatab. Refugiat acum cinci luni in Romania, bate tot la arte martiale: "Tot timpul se intampla ceva rau in Irak"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 15 Martie 2017, ora 04:12
99 citiri
Altaau "Julio" Khatab a venit la Timisoara in urma cu cinci luni. Este legitimat de doar doua luni la clubul de arte martiale Knockdown si deja pregateste de prima lupta internationala in cusca, in Serbia. Altaau "Julio" Khatab (22 de ani) este originar din Irak. In urma cu patru ani s-a refugiat cu familia in Iordania. In toamna anului trecut a ajuns la Centrul de Refugiati din Timisoara cu intentia de a cere azil in Romania. Khatab este practicant de MMA (Mix Martial Art) si este specialist ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.