Povestea infioratoare a romancei considerate cel mai mare criminal in serie din istoria Serbiei. Baba Anuica di Pistonea a ucis cu "planta demonica"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 August 2016, ora 04:11
145 citiri
Baba Anuica a fost o vrajitoare renumita in tot sudul Banatului. Era cunoscuta pentru otravurile pe care maestuos le prepara. In cele mai multe cazuri le-a folosit in scopuri deloc nobile. Povestea celui mai faimos criminal in serie din Serbia a fost scoasa de la "naftalina", in ultimele saptamani, de un profesor scriitor din Banatul sarbesc, facand valva in presa de peste hotare. Este vorba despre vrajitoarea romanca Anuica, condamnata la inchisoare, la inceputul secolului XX, pentru crime in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.