Povestea unui "Robin Hood" din America. A adus in Romania peste 20 de milioane de dolari: "Am luat de la bogati si am dat la saraci"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Mai 2016, ora 11:42
52 citiri
In 1990, la putin timp dupa Revolutie, pastorul baptist Bob Paggett a sosit in Romania, alaturi de John Aschcroft, pe atunci guvernatorul din Missouri. Translatorul de atunci al americanilor a fost pastorul timisorean Petru Dugulescu.
"In acea perioada, dupa Revolutie, am auzit multe stiri despre Romania. Nu stiam inainte mare lucru despre aceasta tara. La prima mea vizita in Romania, l-am insotit pe John Aschcroft, care ere cel mai mare politician care a venit aici dupa caderea lui Ceausescu. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.