Povestile unor orfane romance adoptate de straini, in comunism. "Ii multumesc mamei naturale pentru sansa de a trai in libertate! Ar fi un miracol sa o intalnesc"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Iunie 2016, ora 17:13
68 citiri
Sub titlul "TRAIM" (Tineri Romani Adoptati pe Intregul Mapamond), Departamentul de Asistenta Sociala al Universitatii de Vest din Timisoara, in colaborare cu Case Western Reserve University din Cleveland Ohio, a organizat o conferinta dedicata adoptiei internationale. Cu aceasta ocazie au fost prezente la Timisoara, alaturi de specialisti din domeniu si Veronique Barin (45 de ani), Laura Giraud (30 de ani) si Marion Le Roy Dagen (39 de ani). Nascute in Romania si adoptate de familii de francezi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.