PREMIERA. Parlamentarii de Caras-Severin n-au mai defilat in scop electoral printre porci si vaci la Targul de la Racasdia! (FOTO)

Duminica, 27 Martie 2016, ora 17:03
63 citiri
Prezente obisnuite in anii trecuti, mai ales inaintea alegerilor, politicienii din judet s-au cam lasat asteptati la editia cu numarul 33 a targului de primavara!

Doar senatorii Aurel Durut si Ion Simeon Purec si fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabara, au fost zariti astazi printre comercianti si animale, la una din cele mai de succes editii ale Targului de la Racasdia. Editia care a adunat aproximativ 4.000 de participanti, ceva mai mult decat anul trecut. Au venit din judet, dar si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.